DESCRIPCIONS

MB42

Decarrega´t el track

Sortida de la Plaça de la Creu pel costat de la riera d’Olesa fins l’encreuament amb la riera de Begues, agafem direcció sud-est fins a la bifurcació Km 2´5, per sota el Pont de la carretera BV-2411 per pujar per el camí del fondo de Reganya, un bon tros amunt tombarem a l’esquerra per anar per un corriol a buscar una pista forestal.
Farem un tros de pista fins a trobar el camí de baixada i molt corredor per arribar altre cop al poble. Agafem el camí del Pont de l’Arcada i a 1´5 Km farem una pujada molt tècnica fins al Tallat d’en Ràfols, baixada entre alzines molt xula arribarem de nou a la pista. Creuem per el Forn del Ràfols i pujarem per la serra de Canyamàs, fem un tros del GR-5 fins a Serra de les Planes, una mica de pista , que es d’agrair , i tornem a baixar ara per el Fondo de Remuia. Un cop a baix empalmarem amb un altre corriol, Fondo de Cova Fumada, que ens dura al Montgròs i dalt la serra fins el Pla de les Mentides tornem a baixar, aquest cop per el fondo de Cova Pregona arribant molt a prop del poble però tornarem a girar amunt per la Costa de Sant Pau fins a la Serra de Riés. Saltem a l’altra banda de la serra i baixarem direcció sud pel terme municipal de Subirats fins a trobar indicació de tartera a l’esquerra, pujarem ben drets fins a tornar a la serra de Riés.
Baixada tècnica pel fondo del Can Malet, creuarem per sota la carretera BV-2411 fins a trobar el Camí Ral i direcció a Can Mitjans, urbanització que vorejarem per empalmar amb el camí de Santa Susanna, un cop allà, agafarem el GR-92.3 fins a dalt del Puig de la Mola (punt mes alt de tota la cursa 537m) seguirem pel GR, ara baixada tècnica cap els Casals Terme municipal de Begues, on ens tornem a trobar amb el Camí Ral, que seguirem fins el barri de l’Hospital d’Olesa de Bonesvalls fins a la meta.

 • DISTANCIA: 42 km

 • DESNIVELL POSITIU: +2000m

 • HORA DE SORTIDA: 07:00h

 • TEMPS DE TALL: 4 hores al km 21

 • TEMPS MÀXIM PER FINALITZAR: 8 hores

 • AVITUALLAMENTS EN CURSA: 8 avituallaments

MATERIAL OBLIGATORI

FRONTAL, GOT PLEGABLE O SIMILAR I MÓBIL AMB BATERIA CARREGADA

MB14

Decarrega´t el track

(km 0), Sortida de la plaça de la Creu d’Olesa de Bonesvalls en direcció sud, agafem un camí paral·lel a la riera d’Olesa, a uns (300m) entrem a un parc infantil que el travessarem seguint la mateixa direcció fins el Barri de l’hospital. Farem un petit recorregut pels seus carrers tot passant per davant de l’antic Hospital de Cervelló del s.XIII, fins enllaçar al GR-5. Som al (km1,5) el camí es fa estret però encara és pla. La riera, a ma dreta i vinyes a ma esquerra. Perdem de vista el barri de l’hospital tot enfilant-nos per un corriol, seguim al GR-5, llavors per els que us agrada córrer de veritat, aquí teniu una oportunitat. Uns bons (3km) plans, estrets i molt ràpids, tot travessant bosc i antigues terres de cultiu, finalitzem amb una baixada un pèl tècnica d’uns (200m) fins trobar un altre cop la pista forestal que porta a l’avenc de l’Esquerrà i Olivella. Passem pel costat deixant l’avenc a ma dreta i a pocs metres km5 aprox. ens enfilem per un corriolet a ma esquerra, per tornar a sortir un altre cop desprès d’uns (300m) a la pista forestal. Ja tan sols ens queda uns (500m) per arribar al primer avituallament (km6), Bravo!. Des d’allà tocarà fer la pujada més important de la teva MB14.
Comença la guerra! La pujada al Puig de la Mola. Es bastant fàcil i no es gaire llarga, però de gran intensitat per les fortes rampes que hi ha al final. Les vistes sobre la plana del Penedès, el Garraf i el mar són espectaculars tot pujant, respira i gaudeix-les.
Un cop al cim (537m) trobaràs una pista forestal força ampla, a partir d’aquí tot baixada. El tram et farà recuperar e teu cos de l’esforç de la pujada pel seu suau pendent i sense pedres i algun tram encimentat.
Uns metres avall, tornem a agafar un corriolet a ma dreta, es el GR-92-3 en direcció Begues. Aquest tram força tècnic però molt divertit i ràpid, durant uns (2km) et portarà a baix de tot del fondo dels Casals, Compte amb les fortes pendents!. Un cop a baix segon avituallament, ja ets al (km9,5). !!!
Seguirem pel camí ample en direcció nord i cap Olesa, camí dels antics carros. Sobre el (km12) trobarem la bifurcació de la MB42, nosaltres girarem a l’esquerra. Puntualment deixarem aquest camí per retallar tot passant pel mig d’antics camps de conreu i un bosquet per tornar a enllaçar al camí Ral, aquest cop per la pista que puja al Puig de la Mola compte! durant uns metres tan sols, per tornar a agafar, ara sí, recta final per un camí antic de carro, estret amb molta pedra. Tot aquest tram, força estret i força ràpid, en direcció al Barri de l’hospital passarem per sota del pont de la Riera de Begues i de seguida girem a la dreta per desfer el primer tram d’1,5km primers pel mateix parc infantil fins a la plaça de la creu i Meta (km14).

 • DISTANCIA: 14 km

 • DESNIVELL POSITIU: +271 metres

 • HORA DE SORTIDA: 09:30 h

 • TEMPS DE TALL: sense temps

 • TEMPS MÀXIM PER FINALITZAR: sense temps

 • AVITUALLAMENTS EN CURSA: 2 avituallaments

MATERIAL OBLIGATORI

GOT PLEGABLE O SIMILAR

Més informació:

Si necessites més informació, pots contactar amb nosaltres directament.

Et contestarem el més aviat possible. Gràcies.

42,195 KM

14 KM

BONESVALLS 2016